«امروز بیش از هر زمانی جهان به ماما نیاز دارد.» این شعار روز جهانی ماما در سال 2009 بود که هر سال 5 ماه می مصادف با 15 اردیبهشت برگزار میشود.
بعد از تصمیم به بارداری، باید به دنبال یک ارائهدهندهٔ مراقبتهای پزشکی برای دوران بارداری و روز زایمانتان باشید. انتخاب شما برای داشتن یک پزشک زنان و زایمان، یک پرستار مامایی یا ماما و حتی یک مامای همراه به مجموعهای از عوامل مرتبط است. به عنوان مثال شما میخواهید مراقبتان چه نوع تجربیاتی داشته باشد، میخواهید در کجا زایمان کنید، بارداری شما یک بارداری طبیعی است یا در ردیف بارداریهای پرخطر قرار دارد؟ و اینکه بیمهٔ شما چه خدماتی را پوشش میدهد. در این مطلب میتوانید با برخی از موارد مهم در انتخاب یک مراقب برای بارداری آشنا شوید.
آیا زایمان در منزل برای مادر باردار شدنی است؟ و آیا برای نوزاد ضرری ندارد؟
حیطه کار مامایی مخصوص مادران باردار نیست. کار مامایی درمان یکسری بیماریهای زنان مانند عفونتها، درمانهای ساده و اولیه نازایی و مشکلاتی که خانمها در زمینه رابطه زناشویی دارند است.
حرفهی مامایی و تخصص زنان دو حرفهی مستقل اما مکمل یکدیگرند. از این جهت با دانستن اطلاعاتی درمورد وظایف هرکدام میتوان دریافت که در شرایط گوناگون به کدام یک مراجعه کرد. در این مقاله به بررسی تفاوت ماما و متخصص زنان و زایمان میپردازیم.
در کشور ما رشته مامایی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا دانشجو میپذیرد که این افراد بعد از فارغالتحصیلی پروانه کار کسب میکنند و با عضویت در سازمان نظام پزشکی و گرفتن کارت عضویت و شماره نظام پزشکی میتوانند در مطبها، بیمارستانها و مراکز درمانی مشغول به کار شوند.
اگر شما برای اولین بار بارداری را تجربه می کنید احتمالا برایتان سوال است که آیا دنبال یک ماما باشید یا پشتیبان مادر.
بسیاری از مادران برای انجام زایمان طبیعی نیازمند فردی هستند که علاوه بر حمایت عاطفی، دانش کافی برای انجام زایمان، روشهای کاهش درد و کمک فراوانی به انجام زایمان فیزیولوژیک میکند.
مامای همراه آموزش های مربوط به زایمان و روش های کاهش درد را دیده است و درحمایت روحی و فیزیکی مادر هنگام تولد نقش بسزایی دارد. کمک های مامای همراه رو با همسر اشتباه نگیرید نقش همسر در بارداری و زایمان کاملا متفاوت خواهد بود.
مامای همراه یا دولا، مامایی است که علاوه بر تحصیلات آکادمیک در رشته تخصصی مامایی، موفق به گذراندن دورههای فشرده زایمان فیزیولوژیک یا به اصطلاح عامیانه، زایمان بیدرد شده است.
تمام حقوق وب سایت متخصص زنان و زایمان و نازایی محفوظ میباشد، طراحی شده توسط گروه طراحی رویال مدیا