تنگ کردن واژن با پرینورافی

سه شنبه, 26 فروردين 1399 ساعت 10:00
این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)

همانطور كه ميدانيد پرينورافي در كنار روش هاي واژينوپلاستي ، تنگ كردن واژن با نخ و تنگ كردن واژن با ليزر جزو روش هاي موثر و سریع تنگي واژن است

شايد قبل ازينكه به اين مطلب برسيد مطالب زيادي را در مورد گشادی واژن و راههاي تنگ كردن آن شنيده يا مطالعه كرده باشيد . راهكارهايي كه براي رفع گشادي واژن به غير از روشهاي خانگي و دارويي مطرح ميشود شامل پرينورافي ، واژينوپلاستي ، تنگ كردن واژن با نخ ، تنگ كردن واژن با ليزر ميباشد

درباره ی روشهای تنگ كردن واژن با نخ و تنگ كردن واژن با ليزر در بخش مربوط به خودشان به صورت کامل و باجزئیات توضیح داده ایم ، ولي زمانیکه صحبت از جراحی تنگ کردن واژن میشود با دو جراحی پرینوپلاستی یا همان پرینورافی و واژینوپلاستی برخورد میکنیم و بسياري از افراد تفاوت دو عمل پرينورافي و واژينوپلاستي را به خوبي متوجه نميشوند.

در اين مطلب به صورت كامل در اين مورد توضيح ميدهيم تا يكبار براي هميشه از سردرگمي در مورد تفاوت دو عمل پرينورافي و واژينوپلاستي خارج شويد.

 وقتي از گشادي واژن صحبت ميكنيم دو بخش از ناحيه تناسلي مد نظر ماست

1- شل شدگي و افتادگي عضلات ديواره واژن

روش جراحي : واژينوپلاستي
روش غير جراحي : تنگ كردن واژن با نخ و تنگ كردن واژن با ليزر موناليزا تاچ

2- پارگي پرينه يا گشادی دهانه ورودي واژن

عمل پرينوپلاستي

در ادامه اين مطلب عمل پرينوپلاستي را به صورت كامل بررسي ميكنيم .اگر تا انتهای مطلب همراه ما باشید دید و دانشی کامل نسبت به پرینورافی به دست می آورید و نهایتا با اشرافی که به دست می آورید میتوانید بهتر تصمیم بگیرید که آیا این عمل برای شما مناسب است و ارزشش را دارد یا خیر.

پرینه چیست؟

پرینه یک واژه ی فرانسوی ست و به ناحیه میان ناحیه تناسلی و مقعد در زنان و مردان، پرینه یا میان دوراه می گویند. پرینه بین واژن و مقعد واقع شده است و در بردارنده عضلات کف لگن است و همچنین موجب افزایش لذت در حین رابطه جنسی می شود

پارگی پرینه در خانم هایی که زایمان طبیعی دارند یک اتفاق طبیعی ست و حدود 90 درصد از مادران در حین زایمان طبیعی دچار پارگی دهانه واژن می شوند. البته پارگی پرینه درجه های مختلفی دارد و در 99 درصد مواقع به خودی خود التیام می یابد . ولی در برخی افراد که به دلایل مختلف پارگی پرینه شدیدتر است نیاز به ترمیم واژن بعد از زایمان به صورت جدی حس میشود.

مخصوصا که این بخش در لذت جنسی هر دو طرف رابطه نقش اساسی و کلیدی دارد و جدا از این مورد پارگی پرینه میتواند مشکلات عدیده ای برای شخص ایجاد کند . این مشکل را میتوان با پرینورافی برطرف کرد که در ادامه به توضیحات کامل آن میپردازیم .

 پرینورافی چیست؟

اغلب، روند بهبود پس از زایمان طبیعی موجب جای زخمی ناهموار و تغییر شکل پرینه می شود که موجب شلی واژن می شود . پرینورافی در حقیقت یک عمل جراحی ترمیمی و زیبایی است که در آن پارگی پرینه واژن ترمیم می شوند. Perineorrhaphy باعث بازسازی عضلات و بافت های ناحیه ورودی مهبل (واژن) میشود و "introitus" یا اندازه باز شدن واژن را کاهش میدهد.

و بافت پرینه را به گونه ای تغییر شکل می دهد تا به حالت قبل از بارداری بازگردد. این شیوه جراحی همچنین موجب بازسازی و سفت شدن عضلات می شود. ورودی واژن تنگ تر شده و موجب تماس بیشتر در حین رابطه جنسی می شود

ترمیم بافت پرینه اغلب همراه با واژینوپلاستی انجام می شود اما به صورت یک عمل جداگانه نیز قابل انجام است.

 نحوه انجام عمل پرینورافی

پرینورافی با یک بیهوشی عمومی ساده یا بی حسی موضعی آغاز می شود. سپس دیواره های پشتی واژن را به یکدیگر نزدیک کرده و وصل میکنند ، در این عمل، ترمیم در قسمت بیرونی واژن می باشد . و به این ترتیب باعث کوچک شدن سایز دهانه واژن می شود.

این عمل تا عمق واژن پیش نمی رود و حداکثری عمقی که نفوذ می کند عمق 2 تا 3 سانتی متری واژن است.

دردهای بعد از انجام عمل بسیار اندک و با تجویز مسکن ها قابل کنترل هستند. بهبودی پس از عمل سریع می باشد و فرد پس از مدتی کوتاه می تواند فعالیت های عادی خود را ادامه دهد.

 پرینورافی به چه افرادی توصیه میشود ؟

- خانم های با سن بالا که به علت افزایش سن دچار گشادی دهانه واژن هستند .
- بانوانی که افتادگی مثانه و رحم دارند

- افرادی که زایمانهای طبیعی متعدد یا سخت داشته اند که به خاطر آن به پرینه آسیب جدی رسیده است

- افرادی که به دلایل ژنتیکی پرینه کوتاه دارند یا دچار شلی بافت های پرینه هستند

- افرادی که به دلیل گشاد و باز بودن دهانه واژن ، دچار عفونت های زیاد واژن و رحم می شوند.

- افرادی که خود وشریک جنسی شان از میزان تنگی واژن رضایت کافی ندارند و تنگ کردن واژن کمک زیادی به بازگشت دوباره لذت جنسی شان میشود

- افرادی که ارگاسم جنسی آنها دچار مشکل شده است.

چه کسانی نباید عمل پرینورافی را انجام دهند؟


افرادی که باردار هستند

افرادی که تا سه ماه آینده قصد باردار شدن دارند.
افرادی که سیستم ایمنی بدن آنها ضعیف است.
افرادی که دارای بیماری ها یا حساسیت های خاص هستند ابتدا باید با پزشک مربوطه مشورت کنند

مزایای عمل پرینورافی

دوره درمان و بهبودی عمل پرینورافی کوتاه است. شما می توانید انتظار داشته باشید که در 6 هفته به طور کامل بهبود یابید.

منبع: سپیدیار

 
خواندن 1379 دفعه

نظر دادن

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.